Tribuna
ULTIMA ORĂ – A zecea clasă închisă din cauza gripei noi
ULTIMA ORĂ – A zecea clasă închisă din cauza gripei noi
* Alte 4 cazuri au fost confirmate astăzi *

Clasa a X-a de la Grupul Şcolar Economic din Tălmaciu a fost închisă astăzi, după ce un elev care învaţă aici a fost confirmat cu gripă nouă. Clasa rămâne închisă până după vacanţa elevilor, care începe luni, în 14 decembrie. Elevul este internat la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie, unde primeşte tratament cu antivirale. 

Tot astăzi, la Sibiu s-au mai confirmat trei cazuri de gripă nouă. Este vorba despre o femeie de 51 de ani, cadru didactic, izolată la domiciliu şi aflată sub tratament cu antivirale, un bărbat de 30 de ani internat la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu care ia de asemenea tratament cu antivirale, şi un elev de clasa a X-a de la Colegiul Brukenthal, izolat la domiciliu.






comentarii
1 comentarii

Mai terminati cu prostia gripei A H1N1 ,daca era pandemie adevarata in 48 de ore erau milioane de bolnavi la nivel mondial,nu azi a mai aparut un caz,hopa a mai aparut doua la Viseu de Jos,hopa un decedat la Boratii din Dealu Mare etc.etc.In Danemarca si Suedia de ce nu spune de asa ceva ,prinde bine la tariile sarace precum Romania ,Ucraina ,Serbia,Bulgaria,tari in curs de dezvoltare ,santajeaza guvernele acestor tari sa le cumpere vaccinul,Romanul a devenit cobai impins de la spate de presa si televiziuni!
Iluminator
08.12.2009 15:54
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA