Tribuna
PNL
Trei Cetățeni de Onoare ai Mediașului și-au primit distincțiile de Ziua Națională
Vasile ANTIPA
1598 vizualizari
Trei Cetățeni de Onoare ai Mediașului și-au primit distincțiile de Ziua Națională

Noii Cetățeni de Onoare ai municipiului Mediaș și-au primit distincțiile de Ziua Națională a României. Duminică, autoritățile locale au programat o festivitate de înmânare a titlurilor de Cetățeni de Onoare pentru Pompei Hădărean, Maria Stănescu și Nicolae Romulus Moise.

Activitatea Mariei Stănescu se identifică cu existența Asociației Phoenix Speranța, pe care a înființat-o, misiunea asociației fiind creșterea calității vieții persoanelor vulnerabile prin măsuri active de integrare socială și profesională. De-a lungul multor ani, Maria Stănescu a militat pentru oferirea serviciilor sociale de calitate, servicii de reabilitare, recuperare, consiliere în conformitate cu standardele europene.

În privința lui Pompei Hădărean, acesta are o carieră îndelungată în domeniul construcțiilor civile și industriale și și-a pus amprenta în mod definitoriu în dezvoltarea celui de-al doilea oraș ca mărime din județul Sibiu, printre realizări numărându-se construcția de blocuri de locuințe și lucrările de canalizare din cartierul Vitrometan, sediul actual al Primăriei Mediaș sau de la Spitalul Municipal din oraș. În domeniul antreprenorial a fost liderul național al pozării moderne a conductelor prin foraj orizontal dirijat.

În ceea ce îl privește pe Nicolae Romulus Moise, acesta a avut un rol important în dezvoltarea flotei maritime comerciale a României, pe care a condus-o, iar apoi a participat activ la înființarea și organizarea Universității Maritime din Constanța.

Festivitatea a avut loc în Sala Mare de Ședințe a municipalității, titlurile fiind oferite de către primarul Gheorghe Roman.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA