Tribuna
Top 3 încălțăminte de tranziție pentru toamnă
Top 3 încălțăminte de tranziție pentru toamnă

Vara înseamnă piese haioase și colorate, fuste scurte provocatoare și rochii vaporoase, dar în curând aerul rece de afară o să ceară cu totul și cu totul alte ținute. Știm ca îți dorești să profiți cât mai mult de vremea de sfârșit de vară și să te simți confortabilă în cele mai ușoare și lejere ținute, dar sigur merită să arunci un ochi și peste cele mai noi modele de încălțaminte de care vei avea nevoie în curând pentru tranziția către toamnă!

Zilele călduroase de septembrie reprezintă ultima șansă pentru combinații neconvenționale sau pentru piesele și acesoriile care, din oarecare motive, au ramas ascunse în dulap pe parcursul ultimelor luni.

 

Sandale cu șnur

Sunt ușor de purtat, confortabile și se potrivesc cu absolut orice din garderoba ta (mai ales cu denim). Da, vorbim de sandale  cu șnur sau nojițe, mereu la îndemână pentru ținutele tale cu rochii vaporoase sau pantaloni scurți din in!

Multe femei fug de încalțămintea cu șnururi sau curele pe gleznă, pentru că, se știe, trebuie să ai glezna subțire pentru un asemenea design. Dar noi iți sugerăm că orice picior poate arăta superb cu o pereche de sandale de inspirație grecească, care au un astfel de accesoriu pe gleznă. Alege o pereche într-o culoare închisă pentru un look rafinat și elegant.

 

Botine western

Construite în stilul off-duty al top modelelor și în forme diverse, cu toc gros sau subțire și înalt, noi nu ne plictisim niciodată de încălțările cu catarame. Daca ești pasionată de street style, cu siguranță, vei fi și tu în curând posesoarea unor cizme sau botine de inspirație western.

Dacă e să vorbim de trenduri, iți dăm un pont: ghetele stil cowboy nu se vor demoda prea curând. Așa că e timpul să iți cauți o pereche exact pe stilul tău, pe care să o poți purta oriunde toamna aceasta, cu orice: de la rochii cu volănașe și pantaloni scurți din denim pana la un costum masculin bine structurat.

 

Pantofii cu model din piele de șarpe

Sezonul de tranziție este momentul perfect să fii indrăzneața, așa că iți recomandăm să investești într-o pereche nouă de pantofi cu imprimeu piele de șarpe, în culori puternice. Știm! Șerpii sunt și ei tot reptile, însă încercăm să fim foarte specifici. Dacă a existat un trend care să ne întoarcă mereu capetele în acest sezon, acesta a fost, fără îndoială, pielea de șarpe. În septembrie vremea va fi chiar perfectă pentru o pereche nouă de pantofi cu toc, iar în oferta de pantofi de femei de la Fashion Days o să gasești cu siguranță ceva pe placul tău.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia