Tribuna
Tinerii din Mediaș pot depune dosarele pentru a primi locuințe ANL
Vasile ANTIPA
1242 vizualizari
Tinerii din Mediaș pot depune dosarele pentru a primi locuințe ANL

Municipalitatea medieșeană primește, din 15 octombrie și până în 31 decembrie, dosarele tinerilor din Mediaș care vor să se înscrie în lista de priorități pentru a primi o locuință ANL.

Dosarele se depun la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul municipalității medieșene.

“Titularul cererii de repartizare trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste

De asemenea, titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în municipiul Mediaș.

În sfârșit, persoanele care depun cererile trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiului Mediaș. Repartizarea locuinţelor se face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi locuinţele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiţii aprobate şi cuprinse în programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, informează reprezentanții Primăriei Mediaș.

Vor fi analizate de către Comisia Socială doar dosarele depuse până la  data de 31 decembrie 2019. Solicitanții care au avut dosare depuse în anul  anterior și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui dosar actualizat pentru înscrierea în lista de priorități pentru anul viitor.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA