Tribuna
brukenthal museum
Testare gratuită a glicemiei, de Ziua Mondială a Diabetului
Vasile ANTIPA
498 vizualizari
Testare gratuită a glicemiei, de Ziua Mondială a Diabetului

Medieșenii care doresc să își testeze gratuit glicemia pot face acest lucru joi. Club Lions Mediaș organizează joi, 14 noiembrie 2019, de Ziua Mondială a Diabetului, o acțiune de testare gratuită a glicemiei.

Acțiunea de testare gratuită a glicemiei se va desfășura în incinta Market Carrefour de lângă Piața Agroalimentară, începând cu ora 10. Ziua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Această zi este marcată la nivel internaţional de către toate asociaţiile membre ale IDF, de furnizorii de servicii de sănătate, cât şi de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.

Este important să ne testăm măcar o dată pe an, deoarece diabetul zaharat face parte din categoria bolilor cronice netransmisibile, care se află pe locul 3 la nivel mondial la numărul de decese, după bolile cardiovasculare și cancer. Se preconizează că până în anul 2025, pe plan mondial vor exista peste 450 de milioane de persoane care vor suferi de diabet.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia