Tribuna
brukenthal museum
Tâlhari la drumul mare. Patru tineri au pus un sibian să coboare din maşină şi l-au lăsat fără bani
Laura BUCIU
670 vizualizari

Trei tineri şi o copilă de 17 ani vor răspunde penal după ce au tâlhărit un bărbat la drumul mare. Cei patru sunt suspectaţi că au obligat un sibian să coboare din maşină şi i-au furat banii, respectiv 2.600 de lei.

În fapt, la data de 16 iulie, în jurul orei 23.50, un sibian în vârstă de 40 de ani mergea dinspre municipiul  Sibiu în localitatea Hosman, împreună cu patru persoane, cu un autoturism. La întoarcere, pe DC 45, cei patru l-ar fi determinat pe sibian să coboare din autoturism şi i-ar fi sustras suma de 2.600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, persoanele în cauză au fost identificate şi prinse în cursul zilei de miercuri.

„Este vorba despre trei bărbaţi cu vârsta de 19, 20, 23 de ani şi de o minoră în vârstă de 17 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sibiu. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat integral şi înapoiat victimei. Faţă de cei trei bărbaţi s-a luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Secţiei 3 Poliţie Rurală Agnita.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia