logo
Tabără de Înot organizată de tinerii maghiari din Mediaș
Vasile ANTIPA
485 vizualizari
Tabără de Înot organizată de tinerii maghiari din Mediaș

Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș organizează, între 22 și 28 iulie, în cadrul proiectului Europa Minorităților, a opta ediție a Taberei de Înot. Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, pentru un număr de 70 de participanți din județul Sibiu.

Tema în jurul căreia se conturează organizarea proiectului este un stil de viață sănătos. În acest scop vor fi invitați care vor susține în fiecare zi prelegeri, prezentări și demonstrații pentru exemplificarea posibilităților unui trai cât mai sănătos. Nu vor lipsi nici activitățile de grup și individuale, înotul, focul de tabără de la final, proiecția de filme, teatrul de improvizație, karaoke și multe alte surprize. Organziatorii spun că tabăra este special pusă în practică pentru tineri, pentru a le oferi șansa să își petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util.

Este asigurat transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri, promoționale și multe altele pentru 70 de persoane timp de o săptămână. Cei interesați s-au putut înscrie până în 15 iunie, tinerii participanți provenind din diferite localități din județul nostru. Este vorba Mediaș, Sibiu, Șmig, Dumbrăveni, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor, Șelimbăr.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia