logo
Skate Park la Avrig: 627.631,40 lei şi termen de patru luni!
Dan FRÂNCU
805 vizualizari
Proiectul de hotărâre referitor la aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul de investiţii „Construire Skate Park în oraşul Avrig”, aflat pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local al oraşului Avrig, a trecut fără probleme de votul consilierilor locali, astfel că, nu peste foarte mult timp, copiii şi tinerii din oraş, precum şi orice alt pasionat de mişcarea în aer liber, pe patine cu role, skateboard, bicicletă BMX etc., vor avea la dispoziţie un loc special amenajat pentru practicarea activităţilor specifice.

Votul dat de aleşii locali pentru acest nou proiect devine un pas concret necesar realizării acestui obiectiv, primele demersuri ce au avut ca scop construirea unui skate park în Avrig fiind făcute în urmă cu aproximativ doi ani.
Conform documentaţiei aprobate, devizul general pentru acest obiectiv de investiţii are o valoare totală de 627.631,40 lei (TVA inclus), iar durata de realizare a acestuia a fost stabilită la 4 luni.
“Skate Park Avrig” va fi realizat în curtea din spatele Şcolii Gimnaziale Avrig, pe o suprafaţă de 600 mp, teren aflat în domeniul public al oraşului, administrat de Consiliul Local Avrig. Obiectivul va fi dotat cu şase ansambluri ludice specifice.
“Este vorba de un proiect nou, pe care ni l-am propus încă de la începutul anului. Acum avem în sfârşit studiul de fezabilitate iar intenţia noastră este ca, în următoarea perioadă, să-l scoatem la licitaţie (proiectare şi execuţie), să încercăm să-l facem la pachet astfel încât constructorul să obţină şi partea de proiectare. Accesul la obiectiv va fi posibil prin două părţi: prin curtea şcolii şi prin spaţiul nou creat în faţa Primăriei Avrig. Dacă vom găsi resursele financiare necesare, la următoarea rectificare, vom face acest pas şi este posibil ca obiectivul să fie realizat încă din acest an… Dacă nu, realizarea acestuia va rămâne pentru începutul anului viitor”, a spus primarul Adrian Dumitru David, în susţinerea proiectului de hotărâre adoptat prin vot de consilierii locali.
Realizarea unui skate park la Avrig reprezintă o doleanţă ce a fost mereu expusă de cetăţeni ai oraşului, cu prilejul adunărilor publice şi întâlnirilor organizate de conducerea administrativă a oraşului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia