Tribuna
Sibiul, pe locul 3 la comandat mâncare online
Sibiul, pe locul 3 la comandat mâncare online

Procentul românilor care comandă online mâncare este în continuă creştere. Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de comenzi online de mâncare („food ordering”)  din România, numărul comenzilor a crescut, în 2018, cu 130% faţă de anul precedent.

Cea mai aglomerată perioadă a anului trecut s-a înregistrat în trimestrul al patrulea, respectiv în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, odată cu venirea sezonului rece. 
În ceea ce priveşte cele mai populare preparate de pe platformă în 2018, acestea au fost preponderent din meniul McDonald's, topul comenzilor fiind condus de meniul Big Mac.

„De la an la an, observăm o creştere tot mai mare a apetitului pentru comenzile de mâncare în rândul românilor, susţinut mai ales de uşurinţa procesului de comandă, dar şi de diversitatea bucătăriilor şi restaurantelor din oferta noastră. Pentru anul în curs, ne propunem să accentuăm această creştere, odată cu dublarea numărului de restaurante listate pe platformă”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.
Conform datelor centralizate de companie, suma medie naţională achitată anul trecut pentru comenzile foodpanda se ridică la circa 55 de lei, bucureştenii fiind cei care au cheltuit cel mai mult, cu o comandă medie de peste 70 lei. Aceştia sunt urmaţi în top de gălăţeni, cu 61,30 lei, sibieni (60,85 lei), clujeni (60 lei) şi constănţeni (59,05 lei). 
Modalitatea preferată de plată a clienţilor foodpanda în 2018 a fost cea în numerar în proporţie de 75%. Cea mai mare comandă procesată de platforma foodpanda anul trecut a fost efectuată din Bucureşti şi s-a ridicat la 1.171 lei, pentru mai multe preparate de bucătărie japoneză. (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia