Tribuna
PNL
Sibienii au donat 4.000 de lei pentru Liceul de Artă
Liuba STARII
2346 vizualizari
Sibienii au donat 4.000 de lei pentru Liceul de Artă
Timp de trei zile, la Târgul de Crăciun Sibiu 2018 s-a desfăşurat o acţiune umanitară, organizată de Clubul "Lions Brukenthal" şi Clubul "LEO Brukenthal" în parteneriat cu Clubul "Rotary" Sibiu şi Clubul "Rotaract" Sibiu, organizaţii al căror scop principal este să pună umărul acolo unde este nevoie.

" 'Rotarienii' şi 'Leii' sibieni, prin acţiunile realizate în comunitatea sibiană pentru comunitatea sibiană, au oferit elevilor Liceului de Artă, o zi minunată încărcată de bucurie. Pregătirile pentru această zi au început în luna decembrie, atunci când 'leii' şi 'rotarienii' sibieni şi-au unit forţele invitând sibienii şi nu numai, să le calce pragul căsuţei lor din Târgul de Crăciun din Piaţa Mare. Prin amabilitatea organizatorilor Târgului de Crăciun,  Asociaţia 'Events for Tourism' Sibiu, o căsuţă  a fost oferită gratuit celor două cluburi, aceasta fiind decorată cu însemnele cluburilor şi cu decoraţiuni făcute de copii de la cluburile 'LEO' şi 'Rotaract' ", a spus prof. Daniela Ioana Sacarelis, director al Liceului de Artă din Sibiu.

 

Acţiunea umanitară a constat în vânzarea de obiecte specifice sărbătorilor de iarnă realizate de elevi ai Liceului de Artă. Potrivit organizatorilor, donatorii, în număr destul de mare, au primit un ceai fierbinte, un pahar de vin fiert sau cozonac. Cei mai generoşi sibieni au fost răsplătiţi cu un mic dar oferit de elevii Liceului de Artă Sibiu.

 

"Patru mii de lei, donaţi liceului vor fi utilizaţi în sprijinirea acţiunilor Liceului de Artă din Sibiu cum ar fi organizarea concertelor şcoală oferite publicului sibian pe scena Sălii Thalia sau achiziţionarea de materiale speciale pentru pictură.

Actiunea iniţiată de cluburile "Rotary" şi "Lions" s-a desfăşurat sub coordonarea preşedinţilor în exerciţiu, Tiberiu Drăgan, preşedinte Clubul "Lions" Sibiu Brukenthal, respectiv Lucian Secelean, preşedinte Clubul "Rotary" Sibiu.

Evenimentul a generat reacţii pozitive în rândul comunităţii sibiene şi al turiştilor, în rândul comunităţii Liceului de Artă Sibiu, care au salutat iniţiativa şi implicarea celor patru cluburi în astfel de acţiuni", a mai spus prof. Daniela Ioana Sacarelis. 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA