Tribuna
PNL
Sibianca Maria Hanzu a câştigat titlul ”The Queen of Eurasia”
Liuba STARII
1641 vizualizari
Sibianca Maria Hanzu a câştigat titlul ”The Queen of Eurasia”
Reprezentanţii a peste 30 de ţări s-au întrecut la concursul de frumuseţe ”The Queen of Eurasia”, iar Fortuna i-a zâmbit Mariei Hanzu. Tânăra a reuşit să cucerească juriul cu frumuseţea şi cu talentul ei şi i-a adus României locul întâi la competiţia internaţională. ”Acel moment când nu îţi vine să crezi că visele devin realitate. Sunt nespus de fericită să fiu desemnată câştigătoare”, a scris tânăra pe pagina sa de pe Facebook.

 

Maria Ioana Hanzu are 20 de ani şi s-a născut în Orlat, comună aflată la 15 km distanţă de oraşul de pe Cibin. A intrat în lumea modelling-ului la vârsta de 14 ani, când a fost recrutată de o agenţie din Sibiu. Doi ani mai târziu, la 16 ani, s-a hotărât să accepte provocările competiţiilor, iar inteligenţa, frumuseţea, naturaleţea şi ambiţia au făcut-o să depăşească toate obstacolele şi să câştige mai multe titluri. Visul Mariei este să ajungă să defileze pe podiumurile mondiale.

Pentru succesele obţinute în cadrul concursurilor Maria le mulţumeşte familiei şi agenţiilor, care au avut încredere în forţele ei. De asemenea, tânăra urează un „Crăciun fericit” sibienilor şi tuturor celor care au fost alături de ea în cele mai importante momente.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA