logo
spartan
Șeful Romgaz s-a întâlnit cu investitorii americani
Vasile ANTIPA
555 vizualizari
Șeful Romgaz s-a întâlnit cu investitorii americani

O delegație a companiei Romgaz a participat la New York la Conference Emerging and Frontier Markets unde a avut întâlniri cu reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai investitorilor și corporațiilor interesate să investească în acțiunile Romgaz.

Conducerea Romgaz are în vedere modernizarea companiei și creșterea performanțelor financiare. În acest sens, compania are în vedere finalizarea investiției de la Iernut și demararea celei de la Mintia, extinderea de capacitați de explorare și exploatare din Marea Neagră cât și dezvoltarea regională.

La acestea se adaugă industria petrochimică de interes pentru Romgaz și cooperarea internațională, care va aduce nu doar vizibilitate și notorietate la nivel regional, ci și potențial crescut de implicare în dezvoltarea de interconexiuni care să contribuie la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze.

Managementul eficient prin identificarea mai multor surse de aprovizionare are menirea ca pe termen lung să contribuie la creșterea stabilității în aprovizionare și a predictibilității în ceea ce privește asigurarea de gaz pe termen mediu și lung, explică reprezentanții producătorului de gaze.

Printre subiectele de interes dezbătute la New York s-au numărat planul de dezvoltare al companiei, investițiile, producția - exploatarea și explorarea.

comentarii
1 comentarii

dupa poza delegatia este cam supsirica acolo nu poate ajunge la rezultate poate se mai intilnesc o data.
xxx
14.04.2019 11:33
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia