Tribuna
Secția Neonatologie din Mediaș are incubator nou. Din donațiile oamenilor
Vasile ANTIPA
464 vizualizari
Secția Neonatologie din Mediaș are incubator nou. Din donațiile oamenilor

Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Mediaș are de marți un incubator nou. Incubatorul a fost donat secției în urma unui proiect derulat de către Clubul Rotaract Mediaș alături de Grupul Local Mămici, Pitici și Burtici, care au au derulat o campanie de strângere de fonduri intitulată Împreună pentru nou-născuții din Mediaș.

Campania și-a propus să strângă suma de 45.000 lei, care era necesară pentru achiziția unui incubator, a unui aparat de vizualizare vene și a unui detector de bilirubină. Marți, incubatorul a fost donat Secției de Neonatologie, după ce au fost strânși deja 43.000 din cei 45.000 de lei propuși la începutul proiectului.

"Incubatorul a fost deja montat la Secția de Neonatologie a Spitalului Mediaș. Multumim din suflet tuturor celor care au susținut această campanie. Am reușit să adunăm 43.000 lei din cei 45.000 stabiliți. Urmează să achiziționăm și detectorul de bilirubină și aparatul de vizualizare a venelor. Joi, 16 mai 2019, avem un nou eveniment pentru a aduna și restul banilor. Vă mulțumim din suflet. Am demonstrat că suntem o comunitate unită și împreună reușim ceea ce ne propunem", a precizat Ina Lupu, inițiatorul campaniei.

Incubatorul a costat 30.000 de lei, iar restul banilor vor fi folosiți pentru achiziționarea unui aparat de vizualizare vene și a unui detector de bilirubină.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia