Tribuna
Secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, în vizită la AFT
Adrian POPESCU
2235 vizualizari
Secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, în vizită la AFT
Astăzi, 01 aprilie 2016, membrii comunităţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” au primit vizita doamnei Otilia Sava, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului în Ministerul Apărării Naţionale.

 

În cadrul vizitei, secretarul de stat s-a întâlnit cu studenţii academiei pentru a evoca jertfa veteranilor de război şi a sublinia respectul pe care îl datorăm acestora. De asemenea, Otilia Sava a vizitat spaţiile în care studenţii militari sibieni îşi desăvârşesc pregătirea academică, sălile de seminarii, amfiteatrele, laboratoarele dedicate cercetării ştiinţifice, şi spaţiile destinate pregătirii militare şi sportive. Au mai fost vizitate terenurile, sala de sport şi bazinul de înot al instituţiei.

La finalul întâlnirii, secretar de stat avea să treacă următoarele impresii în Cartea de Onoare a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”:

  • ”Într-o perioadă critică, în care căutăm valori pe care să le urmăm, oameni care să ne inspire, cauze pe care să le transformăm în propriile noastre cauze, am întâlnit în instituţia dumneavoastră un model veritabil de educaţie şi inspiraţie”.

De asemenea, Otilia Sava, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului în Ministerul Apărării Naţionale a dorit să mulţumească tuturor celor care îşi aduc zilnic contribuţia la formarea viitoarelor genereraţii de ofiţeri. Oaspetele a fost însoţit pe tot parcursul vizietei de Locţiitorul Comandatului pentru Problemele de Stat Major Col.dr.Robert Stănciulescu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia