Tribuna
Astra film
Se lucrează din nou la sensul giratoriu din Mediaș
Vasile ANTIPA
715 vizualizari
Se lucrează din nou la sensul giratoriu din Mediaș

De câteva zile au reînceput lucrările la sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Mediaș disnpre Târnava. Investiția a început în luna martie, însă lucrările s-au oprit de mai multă vreme.

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a precizat că întârzierile au fost cauzate de unele probleme apărute la captarea apelor din zona izvorului, scurgerile fiind blocate de lucrările la calea ferată. Primarul municipiului a mai afirmat că investiția va fi încheiată până la sfârșitul lunii iulie.

Reprezentanții municipalității medieșene au precizat de mai multe ori în că investiția este una începută în anul 2009, iar administrația locală actuală nu face altceva decât să respecte o decizie a Curții de Conturi din anul 2016 care cere finalizarea lucrării. Valoarea totală a acestei investiții este de peste 200.000 de euro

Necesitatea amenajării sensului giratoriu este impusă de faptul că Meditur, operatorul de transport din Mediaș, a prelungit traseul mijloacelor de transport până la izvorul de la ieșirea din oraș, iar în acest moment mijloacele de transport în comun nu pot întoarce în zona respectivă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia