logo
Se discută proiectele Mediașului pentru 2019
Vasile ANTIPA
501 vizualizari
Se discută proiectele Mediașului pentru 2019

Conducerea Primăriei Mediaș va începe de luni discuțiile cu directorii principalelor direcții din cadrul Primăriei și cu șefii societăților înființate de Consiliul Local Mediaș pentru creioanrea principalelor proiecte pentru anul în curs. Deși bugetul național și județean nu sunt încă aprobate, responsabilii municipalității și-au propus să stabilească principalele proiecte ale anului.

Chiar dacă nu se va putea discuta pe cifre concrete, primarul Gheorghe Roman a spus că vor fi dezbătute principalele obiective pentru anul în curs ale fiecărei societăți sau direcții în parte. Edilul șef al Mediașului a mai adăugat că în clipa când se va adopta bugetul orașului, medieșenii vor fi informați asupra proiectelor care vor fi derulate pe parcursul acestui an.

"După cum se știe, în momentul de față bugetul României nu este nici măcar aprobat în Guvern, nu este înaintat către Parlament și nici promulgat de președintele României. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne facem niște calcule pentru anul 2019.

Începând de luni, i-am invitat pe toți colegii mei directori, fie din cadrul Primăriei, fie directorii societăților înființate de către Consiliul Local să discutăm despre proiectele pe care le avem împreună pentru anul 2019. În momentul de față nu facem altceva decât să ne propunem realizarea unor obiective, urmând ca după ce se aprobă bugetul național să putem să le transmitem medieșenilor tot ce putem să și realizăm în municipiul Mediaș pe parcursul anului 2019", a afirmat edilul șef al Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia