Tribuna
PNL
Salvarea lui Nicolas, la 8.000 km depărtare
Andra MARINESCU
3696 vizualizari
Salvarea lui Nicolas, la 8.000 km depărtare
8.000 de kilometri îl despart pe Nicolas de o viaţă normală. Băiatul are cinci ani, dar nu se poate bucura de o copilărie alături de prietenii din faţa casei, pentru că suferă de o boală ce îi atrofiază, progresiv, toţi muşchii. Maladia nu l-a lăsat să se bucure nicio clipă de frumuseţea anilor săi, pentru că este bolnav de când avea opt luni. şansa lui la viaţă este Clinica Better Being din Bangkok, Thailanda, unde îl aşteaptă mai multe transplanturi de celule stem. Costul acestei intervenţii este mult prea mare pentru cei dragi, iar de aceea micuţul Nicolas are nevoie de noi pentru a strânge 32.200 de dolari.

Nicolas Gălăţanu duce o viaţă cu obstacole. Pe zi ce trece, boala i se agravează, dar el rămâne optimist şi priveşte viaţa cu zâmbetul pe buze şi plin de vise la care - mărturiseşte - nu va renunţa niciodată. Chiar şi când face exerciţiile de recuperare, în fiecare zi, Nicolas visează că, într-o zi, o să fie pe un stadion renumit şi el va fi un fotbalist celebru. "Lasă, mami, fii curajoasă, eu o să mă fac bine şi o să joc fotbal mai bine decât fotbaliştii de la televizor. Sunt sigur că o să mă fac bine curând", îi spune zilnic Nicolas mamei.
Pentru ca viaţa lui să fie una normală şi băiatul să nu rămână paralizat, părinţii l-au programat pentru operaţia din Bangkok, în perioada 20 aprilie - 20 mai, lună în care i se vor face opt implanturi de celule stem ce îi vor grăbi vindecarea. Pentru a-i veni în ajutor, şi Asociaşia "Salvează o inimă" a demarat o campanie pentru strângerea celor 32.200 de dolari. Până acum, organizaţia a reuşit să strângă circa jumătate din sumă, în timp record. Donaţiile continuă atât pe platforma de donaţii online, pe www.salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu (prin card, PayPal sau SMS), cât şi în conturile bancare deschise pe numele mamei sale, Marinica Gălăţanu: RO74RZBR0000060015488603 (Lei) sau RO29RZBR0000060017460162 (Euro).
"Mai trebuie să trecem încă un hop, unul foarte important. Cu ajutorul dumneavoastră şi al lui Dumnezeu, Nicolas al meu se poate întoarce de la operaţie pe propriile picioare. Vă mulţumim din suflet pentru tot sprijinul pe care ni l-aţi acordat până acum şi bunul Dumnezeu să ne ajute pe toţi şi de acum încolo", este mesajul plin de emoţie al mamei micuţului.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA