logo
S-a încheiat modernizarea zonei centrale de blocuri din Avrig
Dan FRÂNCU
641 vizualizari
S-a încheiat modernizarea zonei centrale de blocuri din Avrig
În urmă cu doar câteva zile, zona centrală de blocuri a Avrigului a fost redată în totalitate circulaţiei auto şi pietonale, după parcurgerea unui amplu proces de modernizare. La începutul acestui an, aici au fost demarate lucrările pentru două importante obiective de investiţii, ale căror scopuri principale au fost acelea de a da un alt aspect întregii zone, spre satisfacţia şi confortul cetăţenilor ce locuiesc aici, dar nu numai a lor.

Execuţia obiectivelor de investiţii „Amenajare alei şi căi de acces la blocurile 17, 22 22B, 20 şi 21 - intersecţie cu strada Cloşca”, respectiv „Amenajare alei şi căi de acces la blocurile 22A, 26, 27, 25B, 25A, 25, 28 – intersecţie cu strada Cloşca”,a reprezentat o adevărată încercare pentru administraţia publică a oraşului (o suprafaţă relativ mare inclusă în proiecte, numărul mare de locuitori afectaţi/beneficiari, complexitatea deosebită a lucrărilor executate etc), care, în final, a fost trecută cu bine, rezultatul procesului fiind apreciat de marea majoritate a locuitorilor. În doar câteva luni, zona a fost transformată consistent, astfel că s-a făcut trecerea de la alei şi trotuare betonate, parţial degradate, cu multe locuri neamenajate sau doar balastate ori pline de bălării, cu doar câteva locuri de parcare, la o zonă civilizată, cu străduţe şi trotuare din dale de beton, cu locuri de parcare semnalizate clar şi destul de multe spaţii verzi. În zonă a fost aplicat marcaj rutier şi s-au amplasat semne de circulaţie.

În zona centrală de blocuri a Avrigului au fost reamenajate căile rutiere şi pietonale, parcările şi spaţiilor verzi, toate aceste lucrări fiind posibile după ce au fost finalizate toate lucrările de modernizare a reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare a apelor menajere, prevăzute pentru această parte a oraşului.

În paralel cu lucrările din aceste obiective de investiţii, au fost executate şi lucrări de modernizare la parcul şi locurile de joacă din zonă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia