Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Reţea de canalizare a apelor uzate, la Nou Român
Dan FRÂNCU
751 vizualizari
Reţea de canalizare a apelor uzate, la Nou Român
În perioada imediat următoare, la Nou Român vor începe lucrările de execuţie pentru un nou obiectiv de investiţii finanţat din fonduri publice: „Reţea de canalizare sat Nou Român”.

Peste aproximatv trei ani, toate imobilele din sat vor fi prevăzute cu racorduri pentru branşarea la reţeaua de canalizare a apelor menajere uzate, astfel va fi făcut un mare pas spre civilizaţie, modernitate şi către o protecţie mai bună a mediului.
Săptămâna trecută, primarul comunei Arpaşu de Jos, Constantin Văcariu şi reprezentanţii societăţii constructoare ce a câştigat contractul de execuţie pentru aceste lucrări, au semnat actele de predare a amplasamantului pentru obiectiv. Ca urmare, după parcurgerea unor etape ce ţin de obţinerea unor documente necesare derulării lucrărilor, muncitorii vor putea începe lucrul în teren.
„Reţea de canalizare sat Nou Român” este un obiectiv de investiţii finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, un mic procent din valoare fiind acoperit şi din bugetul local al comunei Arpaşu de Jos. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 3,8 milioane lei (TVA inclus).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia