Tribuna
Proiect de 4 milioane de lei pentru eficientizarea serviciilor din Primăria Mediaș
Vasile ANTIPA
713 vizualizari
Proiect de 4 milioane de lei pentru eficientizarea serviciilor din Primăria Mediaș

Primăria Mediaș a câștigat un proiect de 3,9 milioane de lei pentru eficientizarea serviciilor oferite în cadrul administrației locale. 98% din această sumă reprezintă fonduri europene nerambursabile, iar restul de 2% va fi suportat de către Primăria Mediaș, aproximativ 80.000 de lei.

Joi dimineața are loc evenimentul de lansare a proiectului, intitulat "Resurse integrate pentru o dezvoltare pentru o dezvoltare locală sustenabilă". Rezultatele finale ale proiectului se referă la elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă 2021-2027 a municipiului Mediaș, elaborarea Strategiei Smart City a municipiului, implementarea unui sistem informatic integrat cu servicii digitale pentru medieșeni sau arhivarea electronică pentru aproximativ 410 metri liniari de arhivă fizică.

De asemenea, zece dintre angajați vor fi instruiți în domeniul planificării strategice, iar 112 persoane vor fi instruite pentru utilizarea noului sistem informatic integrat. Printre obiectivele proiectului se numără eficientizarea și simplificarea serviciilor furnizate medieșenilor de către administrația locală prin implementarea unei soluții de portal de servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor și retrodigitalizarea arhivei, dar și întărirea capacității instituționale în cadrul Primăriei Mediaș prin specializarea angajaților primăriei pe temele specifice proiectului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia