logo
"Primarul Mediaşului a uitat de premierea elevilor şi sportivilor excepţionali"
Vasile ANTIPA
608 vizualizari
Reprezentanţii Partidului Social Democrat Mediaş îi reamintesc primarului oraşului că a uitat de elevii şi sportivi excepţionali din municipiu.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată marţi seara, consilierii locali PSD Mediaş au precizat că deşi a existat o promisiune privind premierea copiilor în luna iunie a acestui an, la sfârşitul anului şcolar 2016-2017, primarul Gheorghe Roman a uitat de elevii de excepţie ai oraşului.
“Există un regulament aprobat privind premierea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură şi a sportivilor cu rezultate foarte bune la competiţiile naţionale şi internaţionale. Aceşti copii erau premiaţi de obicei în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, în Sala Mare a Primăriei. Anul trecut nu s-a întâmplat acest lucru pentru că s-a spus că vor fi premiaţi elevii la sfârşitul anului şcolar, deci în luna iunie a acestui an. Nu s-a întâmplat nici în iunie, elevii care au avut rezultate foarte bune la învăţătură sau la competiţiile sportive nu au mai fost premiaţi şi nici nu s-a explicat de ce”, a declarat Maria Stan.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia