Tribuna
Primăria Mediaș va amenaja 1.000 de locuri de parcare în acest an
Vasile ANTIPA
938 vizualizari
Primăria Mediaș va amenaja 1.000 de locuri de parcare în acest an

De câteva zile, în mai multe zone din Mediaș a început trasarea și numerotarea locurilor de parcare deja amenajate, iar în perioada următoare vor fi anunțate și condițiile pentru închirierea acestor locuri. Nu mai puțin de 1.000 de locuri de parcare și-a propus să amenajeze în acest an Primăria Mediaș în mai multe zone din oraș.

Problema parcărilor din zona blocurilor de locuințe rămâne în atenția municipalității medieșene și în acest an, mai ales că tema a fost adusă în discuție la multe dintre întâlnirile desfășurate de edilii Mediașului în mai multe zone din municipiu.

“O problemă delicată pe care au ridicat-o medieșenii care locuiesc în zonele aglomerate a fost lipsa locurilor de parcare la domiciliu. Pot să vă spun că în acest an ne propunem să punem la dispoziția medieșenilor aproximativ 1.000 de locuri de parcare, iar despre modul în care se va putea intra în posesia acestor parcări cu siguranță toți cei interesați vor primi amănunte prin media locală și nu în ultimul rând prin afișele pe care le vom amplasa la intrarea în blocuri.

De asemenea, vreau să fac cunoscut faptul că acest program va fi finanțat în funcție de bugetul pe care urmează să-l avem în anul 2019”, a spus Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia