logo
Pregătiri pentru Zilele Comunei Tîrnava
Vasile ANTIPA
619 vizualizari
Pregătiri pentru Zilele Comunei Tîrnava

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la “Zilele Comunei Tîrnava”, eveniment care a ajuns la ediția a VII-a și care și-a propus încă de la început să împace toate gusturile, programul manifestărilor fiind realizat pentru toate categoriile de vârstă. Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 august. În prima zi cei mici se vor bucura de Trupa de Teatru T.a.C.T. Sighișoara care va juca piesa ‘’În poienitză’’ de Eugen Pădureanu, după care își vor pune în practică talentul la desen și jocuri distractive, fiind răsplătiți cu o discotecă în aer liber. Sâmbătă, dis-de-dimineață, începe campionatul sportiv “Cupa Tîrnavei”, iar la amiază Ansamblul Romilor “Inimi Fierbințí’ din Mediaș dă startul programului artistic.

După deschiderea oficială a festivalului care va avea loc la ora 18, ziua de sărbătoare continuă cu muzică ușoară, în compania solistei Daniela Costea din Sighișoara și Emanuel Varga din Mediaș (fost concurent la emisiunea de talente X Factor). Seara va fi încheiată de concertul artistului Nick N&D, care revine după patru ani în comuna Tîrnava.

În ultima zi, duminică, au loc finalele campionatului de fotbal şi premierea câştigătorilor, însă nu va lipsi nici programul artistic: Ansamblul folcloric ‘’Târnava - Vânători’’ din județul Mureș, muzică populară cu Aurelian Adam și un recital extraordinar susținut de Adriana și Mariana Anghel. Ultima seară continuă cu un program de muzică ușoară al formației Orizont din Mediaș și în final, elementul de tradiție, focul de artificii, care va încheia încă un eveniment ce rămâne în istoria comunității locale.

„Toți cetățenii comunei Tîrnava și nu numai sunt invitați la o nouă ediție a unuia dintre cele mai importante și frumoase evenimente culturale pe care Primăria, cu sprijinul Consiliului Local, le organizează. Zilele Comunei Tîrnava, trei zile pline de activități cultural - sportive dar și un bogat program artistic, pentru toate gusturile”, a declarat Pleiner Norbert, primarul Comunei Tîrnava.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia