Tribuna
Polisano îşi deschide porţile pentru cei mici
Sorana MAIER
10597 vizualizari
Polisano îşi deschide porţile pentru cei mici
Cu bilet de trimitere de la medicul de familie, sau direct la specialist pentru anumite afecţiuni, copiii din Sibiu şi din întreg judeţul au de acum posibilitatea să fie consultaţi gratuit în noua clinică performantă Polisano deschisă pe strada Izvorului, dar şi la sediul de pe Constituţiei.
Fie că este vorba despre o simplă răceală sau despre afecţiuni complicate şi de durată, cei mici pot să fie consultaţi acum la Clinica Polisano de medici pediatri al căror profesionalism este extrem de apreciat, iar con­sulaţiile se fac gratuit în condiţiile în care clinica are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
După 20 de ani de funcţio­nare, Polisano şi-a deschis porţile şi pentru cei mici şi a inaugurat din această lună şi un compartiment de Pediatrie, care funcţionează atât în Clinica Polisano nouă, de pe strada Izvorului, cât şi la sediul de pe strada Constituţiei.
"Am dorit să venim în întâm­pinarea pacienţilor noştri cu acest nou compartiment, ştiut fiind că părinţii îşi doresc pentru copiii lor servicii de cea mai bună calitate. În cabinetele noastre de pediatrie cei mici pot găsi specialiştii noştri de un înalt profesionalism, medici dedicaţi acestei meserii care reuşesc să transforme vizita celor mici la doctor într-un moment plăcut şi lipsit de stres", spune Adela Cojan, directorul Clinicii Polisano.
Dotate cu aparatură moder­nă, cabinetele de pediatrie ale Polisano oferă un mediu plăcut pentru cei mici, dispun de jucării şi alte accesorii atrac­tive pentru copii, şi spre exemplu chiar şedinţele de aerosol sunt transformate  într-o joacă în condiţiile în care aparatul în sine este un trenuleţ colorat şi luminos care îi atrage pe micii pacienţi.
În plus, la recomandarea me­dicului specialist, tot aici se pot face şi investigaţii supli­mentare, fie că este vorba despre analize de laborator sau investigaţii de imagistică.

Direct sau cu trimitere

Părinţii care vor să îşi aducă copiii pentru un consult gratuit la Polisano trebuie să aibă trimitere de la medicul de familie, însă sunt aproximativ 70 de afecţiuni pentru care nu este necesară această trimitere, iar părinţii pot veni direct la medicul specialist.
Anemiile, astmul bronşic, malformaţiile congenitale şi bolile genetice, bolile infla­matorii intestinale, entero­patia glutenică, constipaţia cronică, disfuncţiile urinare, rinita aler­gică, dermatita atopică şi urticaria cronică, viciile de refrac­ţie şi tulbu­rările de acomodare sunt doar o parte din afecţiu­nile pentru care nu este nevoie de trimitere de la medicul de familie şi se pot face gratuit direct la specialist.
Tot ce trebuie este un telefon înainte pentru a pro­grama consultaţia.

Personal profesionist

Cinci medici pediatri sunt cei care asigură consultaţiile în cabinetele de pediatrie, zilnic între orele 8.00 şi 20.00.
În cabinetele de pediatrie de la sediul de pe strada Con­stituţiei nr 24B cei mici vor fi consultaţi de dr. Radu Boieşan, şi dr Iulia Simina, ambii medici specialişti în pediatrie.
La sediul nou de pe strada Izvorului nr 1 A, copiii îi vor întâlni pe dr. Irina Muţiu şi Corina Zgârcea, specialişti în pediatrie, iar în Tălmaciu, Piaţa Textiliştilor nr. 1 copiii sunt consultaţi de dr. Anca Vidrighin, doctor în medicină, medic specialist pediatrie şi care are competenţe în ecografie generală.

Chirurgie pediatrică şi neonatologie

Pe lângă consultaţiile care se fac gratuit, Polisano are şi alte trei specializări pentru cei mici, la care însă consultaţiile sunt contracost.
Consultaţii de chirugie cardiacă pediatrică sunt acordate de dr. Manuel Chira, o somitate în dome­niu, doctor în medicină, master în Chirurgie cardiacă pediatrică, medic primar chirurgie cardiovasculară, şef secţie chirurgie cardiacă pediatrică.
Dr. Chira va efectua înce­pând din luna iunie intervenţii chirurgicale la Sibiu pentru toate malformaţiile cardiace congenitale la copii.
Consultaţiile şi ecografiile de cardiologie pediatrică sunt acordate de medicul  colaborator - dr. Viorela Cotârlă - doctor în ştiinte me­dicale, medic primar pedia­trie, supraspecializare car­diologie pediatrică.
Pentru neonatologie, con­sul­taţiile sunt acordate de dr. Călin Meteş, medic primar pediatrie, medic specialist neonatologie, competenţe în ecografie generală şi dr. Livia Ognean, doctor în ştiinţe medicale, medic primar neo­­natologie şi cu com­pe­tenţe în ecografie ge­nerală.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia