Tribuna
Piesa "Șantaj”, prezentată la Mediaș
Vasile ANTIPA
708 vizualizari
Piesa

Iubitorii de teatru din Mediaș sunt așteptați în 26 ianuarie la un spectacol cu totu și cu totul deosebit la Sala Traube, de la ora 18. „Șantaj” este un spectacol pe care Teatrul de Artă Deva dorește să fie mai mult decât o delectare de sâmbăta seara.

„Șantaj” să fie tema cu care să plecați acasă, tema pe care liceenii acestui oraș să o discute la liceu în recreație, iar părinții lor la serviciu. Intrarea la spectacol este liberă.  

„A devenit astăzi o idee axiomatică cea conform căreia investiția cea mai sănătoasă în România ar trebui să fie cea în educație. Dar, chiar dacă ea ar trebui convertită în zero-uri atașate bugetului educației, există un aspect de neuitat: educația NU înseamnă numai materii curriculare, iar școala nu trebuie să fie exclusiv spațiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atât – unul în care ideile, comportamentele și principiile de viață să stea mai presus decât ideea de note, teze sau evaluări. <Nu există educație, există doar exemplu personal> spunea, cândva, marele Gheorghe Țițeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresându-se tineretului, dar și celor care le lasă această lume moștenire. Toți, uniți în jurul unei idei: Cât de departe se poate ajunge pentru o notă la Bacalaureat?”, a afirmat regizorul Cosmin Crețu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia