logo
Petrecere în pijamale, poze la minut şi baloane, la Teatrul "Gong” din Sibiu
Andra MARINESCU
904 vizualizari
Petrecere în pijamale, poze la minut şi baloane, la Teatrul
© Dragos DUMITRU
"Apolodor în Deutsch”, după Gellu Naum, aduce la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong” Sibiu şi o petrecere în pijamale, candy-bar, baloane şi poze la minut. Spectacolul se va juca vineri, 13 ianuarie, de la ora 18, fiind cea de-a treia reprezentaţie, sub direcţia muzicală a Adei Milea.

Spectacolul propune o aventurã muzicalã în jurul lumii, pentru a-l descoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai iubiþi pinguini din toate timpurile. Acesta a plecat de la circ ca sã îºi caute familia ºi prietenii de la Polul Sud. Într-un final, se dovedeºte un erou ce reuºeºte sã treacã peste toate obstacolele din calea sa, în drumul plin de dor spre casã. “Apolodor în Deutsch e o joacã hazlie şi utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu ştiu foarte bine germană”, a spus Ada Milea, în timpul repetiţiilor. Spectacolul – concert de la Sibiu este construit în limba germană, cu intervenţii în limba română, dar şi cu supratitrare, pentru a păstra fluiditatea textelor lui Gellu Naum şi pentru a-i ajuta pe cei care nu înţeleg foarte bine limba germană să desluşească sensul poveştii recompuse pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu.
Producţia de la Sibiu este o adaptare după „Cartea cu Apolodor” a lui Gellu Naum, un text unic în cultura română, inventiv şi valoros atât după criteriile poeziei mari, cât şi după rigorile specifice literaturii celor mici. Construit după o idee a Adei Milea, adaptarea textului în limba germană poartă semnătura lui Eszter Tompa şi este o creaţie colectivă a actorilor distribuiţi în spectacol: Radu Brănici, Claudia Stühler, Charlie Fălămaş, Jenő Major şi Hansel Andrei. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani şi are o durată de aproximativ 45 de minute.


Accesul publicului


Accesul publicului la această reprezentaţie se face gratuit, în limita locurilor disponibile, fiind condiţionat de purtarea unei pijamale la intrarea în sala de spectacol. Cei interesaţi îşi pot rezerva locurile la spectacol printr-un email la ticketing@teatrulgong.ro sau direct la sediul teatrului. Alocarea locurilor se face după principiul primul venit, primul servit. Spectatorii vor avea acces, de asemenea, la un candy-bar oferit de Boromir şi se vor putea distra alături de personajele lor favorite atât înaintea spectacolului, cât şi după, la cabina foto „Take a Smile” instalată în foaierul Teatrului.
Cei care nu vor dori să poarte pijamale la intrarea în sala de spectacol vor putea viziona spectacolul pe baza biletelor puse în vânzare la sediul Teatrului sau online prin eventim.ro. Preţul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Agenţia de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11 - 18, sâmbăta de la 10- 18, iar duminică între orele 10 - 14. Pentru biletele achiziţionate online sau în reţeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange şi Vodafone) se percepe un comision de 10%.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia