Tribuna
Peste 4.400 de vizitatori în 2018, la Muzeul Municipal Mediaș
Vasile ANTIPA
508 vizualizari
Peste 4.400 de vizitatori în 2018, la Muzeul Municipal Mediaș

Muzeul Municipal Mediaş a avut anul trecut peste 4.400 de vizitatori, cu aproape 500 mai mulți decât în 2017. Instituţia medieșeană de cultură a găzduit un număr de nouă expoziţii temporare, conferințe, proiecte de cercetare științifică dar și alte evenimente.

Printre cele mai vizitate expoziții au fost cea dedicată Centenarului Marii Uniri, dar și diferite expoziții de artă realizate în parteneriat cu diverși artiști plastici locali, cum ar fi Ion Constantinescu sau Sorin Pănăzan. De asemenea, o expoziție extrem de interesantă a fost realizată cu piese din patrimoniul muzeului medieșean, legate de Secția Științele Naturii și anume "Viețuitoare nocturne", care a avut mare succes în rândul elevilor.

Anul 2018 a fost unul bun pentru Muzeul Municipal Mediaș, atât prin prisma evenimentelor organizate cât şi a numărului de vizitatori care a înregistrat o creștere de aproximativ 13% comparativ cu anul anterior. Muzeul din Mediaș a găzduit o serie de evenimente deosebite care s-au bucurat de număr mare de spectatori. Per total, pe parcursul anului trecut, 4.458 persoane au trecut pragul Muzeului Municipal Mediaș.

comentarii
1 comentarii

Colectiv mic,dar harnic.Merita atentie si recompense. Salarile lor mici nu fac cinste finantatorilor.
spiritusrector
20.01.2019 18:42
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia