Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Panouri de protecție a trotuarelor, la Mediaș
Vasile ANTIPA
459 vizualizari
Panouri de protecție a trotuarelor, la Mediaș

Aproape 900 de metri de panouri de protecție a trotuarelor din Mediaș. Este o lucrare executată în premieră în acest an de către Primăria Mediaș, investiție care a fost receționată în cursul zilei de joi. 884 de metri de panouri de protecție au fost montate pe trotuarele de pe străzile Păcii, Mihai Viteazul, Cloșca, la intersecția străzilor Hermann Oberth și Avram Iancu, Mărășești, în Piața Andrei Șaguna și pe Șoseaua Sibiului.

Montarea unor astfel de panouri de protecție a trotuarelor va continua și pe parcursul anului viitor. Valoarea totală a investiției din acest an este de peste 500.000 de lei.

"S-a făcut recepția panourilor de protecție a trotuarelor, o investiție nouă pentru municipiul Mediaș, o investiție care pot să spun că este bine primită de către medieșeni. Cu siguranță aceste lucrări vor continua și anul viitor și aici mă refer în principal la zona Hermann Oberth, pe lângă Cimitirul Eroilor, dar și în alte zone din municipiul Mediaș. Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ 500.000 de lei", a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia