Tribuna
Nume importante ale folclorului românesc la concertul de colinde din Axente Sever
Vasile ANTIPA
1428 vizualizari
Nume importante ale folclorului românesc la concertul de colinde din Axente Sever

Continuând o tradiție de peste un deceniu, concertul de colinde din comuna Axente Sever va avea loc și în acest în în preajma sărbătorilor de iarnă, pe data de 12 decembrie 2019.

Locuitorii comunei Axente Sever și nu numai, sunt invitați joi, 12 decembrie, începând cu ora 17 la Căminul Cultural din localitatea Axente Sever, pentru un spectacol de colinde excepțional. Nume cunoscute ale scenei muzicale folclorice vor urca pe scena din Axente Sever, într-un concert din care nu vor lipsi colindele tradiționale românești, dansuri populare și multă voie bună.

Marius Ciprian Pop, Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, Oana Tomoioagă, Eugen Mihăilă și formația Adi Străulea, precum și Corul „Ioan Axente Sever” vor încânta publicul prezent la eveniment, într-un spectacol deosebit.

Îndrăgitul interpret Marius Ciprian Pop va reveni la Axente Sever, pentru a celebra încă o dată Sărbătoarea Crăciunului alături de locuitorii comunei. Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, cea mai veche formație de dansuri populare din România, va prezenta un moment artistic special, pentru toți iubitorii jocului tradițional românesc.

Cunoscuta interpretă Oana Tomoiagă va aduce pe scena din Axente Sever colinde și cântece folclorice specifice zonei Maramureșului și nu numai. Jocul, colindele și voia bună vor continua cu Eugen Mihăilă și formația Adi Străulea. Bineînțeles, de la concertul de colinde nu putea lipsi Corul „Ioan Axente Sever”, un important reprezentant al tradițiilor și folclorului local.

De asemenea, toți cei prezenți la eveniment, sunt invitați să închine un pahar de vine fiert lângă bradul de Crăciun, care este împodobit și în acest an în fața Primăriei Axente Sever. Intrarea la concert este liberă.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA