Tribuna
Astra film
Municipiul Mediaș va marca Ziua Drapelului Național
Vasile ANTIPA
519 vizualizari
Municipiul Mediaș va marca Ziua Drapelului Național

Municipalitatea medieșeană a rezervat două zile pentru manifestările dedicate Zilei Drapelului Național. Evenimentele dedicate aniversării Drapelului Național vor debuta marți, 25 iunie, de la ora 18, în Piața Corneliu Coposu, cu un ceremonial militar și religios de coborâre a acestuia de pe catargul din fața Primăriei Mediaș și purtarea, cu onoruri militare la Catedrala Ortodoxă “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” unde va avea loc slujba de sfințire.

A doua zi, 26 iunie, de la ora 12, drapelul va fi arborat din nou, în Piața Corneliu Coposu, în cadrul unei manifestări festive ce va evoca însemnătatea, semnificațiile și evoluția simbolurilor naționale de-a lungul istoriei noastre.
Evenimentul din acest an se va bucura și de prezența fanfarei Formusika din Sibiu, condusă de dirijorul Viorel Mailat, a cărei muzicieni vor susține în data de 25 iunie, după încheierea primei zi a festivităților, în jurul orei 18.30, un concert extraordinar în Piața Regele Ferdinand I.

Manifestările sunt organizate de către Primăria Municipiului Mediaș în colaborare cu Unitatea Militară 01810 Mediaș și Protopopiatul Ortodox Român Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia