Tribuna
Motoscuter furat din faţa unui magazin din Mediaş
Vasile ANTIPA
1002 vizualizari
Deşi motoscuterul expus era legat cu un cablu metalic, acest mic „amănunt” nu a contat deloc pentru hoţul sau hoţii care au recurs la acest gest. Poliţiştii încearcă acum să-i descopere pe autori şi să recupereze motoscuterul.
Tupeul hoţilor din Mediaş nu cunoaşte limite, atunci când e vorba de furat ceva pentru a face rost de bani. Duminică în jurul amiezii, una sau mai multe persoane au furat nici mai mult, nici mai puţin decât un motoscuter, expus în faţa unei societăţi comerciale din oraş. Deşi motoscuterul era legat de un stâlp cu un cablu din metal, acest lucru nu a contat foarte mult pentru persoana pusă pe căpătuială. A luat motoscuterul şi a plecat fără niciun fel de probleme. Proprietarul a rămas mut de uimire când a ajuns înapoi la firmă şi a văzut că motoscuterul lipseşte. Nu a mai avut altceva de făcut decât să anunţe poliţia. „În faţa sediului societăţii se afla expus spre vânzare un motoscuter marca Suzuki Katana. Acesta era legat de un stâlp de iluminat public cu un cablu metalic cu încuietoare, nu avea benzină în rezervor şi avea o piesă lipsă la motor (nu putea fi pornit). În data de 12.10.2008, în jurul orelor 11,00, partea vătămată P. Dan, a plecat de la firmă, iar când a revenit, în jurul orelor 13,30, a constatat lipsa motoscuterului”, explică Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş au deschis o anchetă pentru descoperirea autorului sau autorilor şi pentru recuperarea motoscuter-ului.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA