Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Moş Crăciun a ajuns la Centrul de Plasament "Turnu Roşu"
Ana Maria MĂTUŞOIU
3424 vizualizari
Moş Crăciun a ajuns la Centrul de Plasament
Copiii de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi "Turnu Roşu" au fost cuminţi tot anul, iar Moşul a trecut pe la ei, duminică seara. Ei l-au colindat, el le-a dat daruri, la fiecare în parte. Copiii şi-au primit cadourile după ce au susţinut serbarea de Crăciun, pregătită împreună cu educatoarele şi învăţătoarele de la centru.
A fost o seară magică, duminică seara, la Turnu Roşu. Copiii care locuiesc în centru au participat la serbarea de Crăciun şi i-au încântat pe cei din sală cu interpretările lor. Alături de copii şi de conducerea centrului s-au aflat directorul adjunct al D.G.A.S.P.C. Sibiu, Codruţa Codău, mai mulţi reprezentanţi de la Crucea Roşie, reprezentanţi ai cabinetului medical Corident şi alţi prieteni apropiaţi ai celor care au grijă de copii. Moş Crăciun a ajuns la serbare încă de la început, dar copiii şi-au primit darurile după o oră şi jumătate, cât a ţinut serbarea. Tinerii au cântat colinde, au spus poezii şi au dansat, arătându-şi talentul celor prezenţi. În tot acest timp, au etalat, pe rând, costume populare româneşti şi altele, în funcţie de dansurile pe care le-au executat. După ce copiii au terminat recitalul, Cristian Nicolae, directorul Centrului de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi Turnu Roşu i-a colindat pe cei din sală, împreună cu corul din Turnu Roşu şi o parte dintre copiii din centru. Acesta le-a mulţumit participanţilor pentru prezenţă, ţinând să scoată în evidenţă munca celor care lucrează cu copiii la centru. Momentele artistice ale copiiilor au impresionat-o în mod special pe Codruţa Codău, care a mulţumit sponsorilor şi voluntarilor pentru atenţia acordată copiilor. "Suntem bucuroşi, emoţionaţi pentru minunata serbare pe care au pregătit-o copiii cu persoanele din centrul de plasament. Atât centrul de plasament, cât şi D.G.A.S.P.C. şi CJS îşi doresc tot ceea ce este mai bine pentru copiii din sistemul de protecţie, care nu sunt cu nimic diferiţi de ceilalţi copii", a spus directorul adjunct al D.G.A.S.P.C. Sibiu.
Cadourile au fost oferite din partea Centrului de Plasament, a clubului Rotary Sibiu şi a Cabinetului Medical Corident.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia