logo
Modernizarea zonei centrale de blocuri aduce bucurii celor mici, la Avrig
Dan FRÂNCU
614 vizualizari
Modernizarea zonei centrale de blocuri aduce bucurii celor mici, la Avrig

 

Încă o etapă din procesul de modernizare a zonei centrale de blocuri din Avrig a fost finalizată.

De câteva zile, cei mai mici cetăţeni ai localitaţii care locuiesc în blocurile din aproprierea Pieţei Agroalimentare, au la dispoziţie un nou loc de joacă, dotat cu echipamente moderne. Spaţiul destinat celor mici a fost realizat prin reamenajarea şi modernizarea vechiului loc de joacă, existent, de mai mulţi ani, în aceeaşi zonă.

Pe lângă ansamblul de joacă cu scară, turn şi tobogan, complexul cu mini-panou de căţărare, balansoar şi tiribombă, locul de joacă are şi câteva bănci, pe care se pot odihni părinţii sau supraveghetorii celor mici.

După cum se poate observa şi din fotografiile alăturate, realizate la faţa locului, copiii se bucură deja de noul loc de joacă.

Cele două obiective de investiţii (modernizarea aleilor şi trotuarelor, amenajarea unor spaţii verzi şi parcări etc), aflate în faza de execuţie în zona centrală de blocuri din Avrig, sunt foarte aproape de finalizare.

comentarii
1 comentarii

Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am supărat Îmi promit că, în calitate de log pe măsură ce trăiesc, voi continua să împărtășesc mărturia și dacă cineva este acolo trecând prin orice dificultate de relație ar trebui să contacteze DR JAZAZA prin e-mailul său: drjazazasolution @ gmail.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat
daniela villa
10.11.2018 17:50
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia