Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Modernizarea zonei centrale de blocuri aduce bucurii celor mici, la Avrig
Dan FRÂNCU
695 vizualizari
Modernizarea zonei centrale de blocuri aduce bucurii celor mici, la Avrig

 

Înc─â o etap─â din procesul de modernizare a zonei centrale de blocuri din Avrig a fost finalizat─â.

De câteva zile, cei mai mici cet─â┼úeni ai localita┼úii care locuiesc în blocurile din aproprierea Pie┼úei Agroalimentare, au la dispozi┼úie un nou loc de joac─â, dotat cu echipamente moderne. Spa┼úiul destinat celor mici a fost realizat prin reamenajarea ┼či modernizarea vechiului loc de joac─â, existent, de mai mul┼úi ani, în aceea┼či zon─â.

Pe lâng─â ansamblul de joac─â cu scar─â, turn ┼či tobogan, complexul cu mini-panou de c─â┼ú─ârare, balansoar ┼či tiribomb─â, locul de joac─â are ┼či câteva b─ânci, pe care se pot odihni p─ârin┼úii sau supraveghetorii celor mici.

Dup─â cum se poate observa ┼či din fotografiile al─âturate, realizate la fa┼úa locului, copiii se bucur─â deja de noul loc de joac─â.

Cele dou─â obiective de investi┼úii (modernizarea aleilor ┼či trotuarelor, amenajarea unor spa┼úii verzi ┼či parc─âri etc), aflate în faza de execu┼úie în zona central─â de blocuri din Avrig, sunt foarte aproape de finalizare.

comentarii
1 comentarii

Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am sup─ârat ├Ämi promit c─â, ├«n calitate de log pe m─âsur─â ce tr─âiesc, voi continua s─â ├«mp─ârt─â╚Öesc m─ârturia ╚Öi dac─â cineva este acolo trec├ónd prin orice dificultate de rela╚Ťie ar trebui s─â contacteze DR JAZAZA prin e-mailul s─âu: drjazazasolution @ gmail.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
(1) Dac─â dori╚Ťi ex-spate.
(2) dac─â ave╚Ťi ├«ntotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / b─ârba╚Ťii s─â alerge dup─â tine.
(5) Dac─â vre╚Ťi un copil
(6) Vrei s─â fii bogat
daniela villa
10.11.2018 17:50
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia