Tribuna
PNL
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică "Metaalunie" în România
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică
În organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, în parteneriat cu Federaţia Patronală din Indus-tria Construcţiilor de Masini (FEPA-CM) şi compania olandeză First Class Business Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga,în perioada 7-13 aprilie a avut loc o misiune economică în România, respectiv la Bucureşti, Braşov şi Sibiu, a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie.

 

 

După vizita oficială la Ambasada Olandei şi Camera de Comerţ Olan­deză Română (NRCC), delegaţia a vizitat com­pania CSC Transmetal şi s-a deplasat la Braşov unde a efectuat vizite la companiile Antemie şi La­romet, urmate de o întâl­nire B2B cu membrii FEPA.

În cele două zile petre­cute în judeţul Sibiu, dele­gaţia a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritz­meier şi Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza şi Aterm în Municipiul Mediaş. Pentru discuţii pe dome­niul prelucrării metalice între companii a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu unde au participat membrii Camerei şi com­panii interesate.

Deplasările delegaţiei din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran pentru o experienţă inedită, şi la Castelul Bethlen-Haller pentru o degustare orga­nizată la compania Jidvei.

Reprezentantul Asocia­ţiei Regale Metaalunie care are peste 15.000 de mem­bri în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu şi a specificat în numele antreprenorilor prezenţi: " Mulţumim pen­tru calda primire la Sibiu şi mulţumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agri­cultură Sibiu de a face această vizită de neuitat şi un real succes. Colabo­rarea începe cu o primă intâlnire. Mulţumim pentru această oportunitate!" 

Mulţumim pe această cale tuturor partenerilor, membrilor şi cola­borato­rilor care au făcut posibilă această acţiune de succes a mediului de afaceri!

C.C.I.A. Sibiu

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu

Reprezentant al companiei care deţine Preşedinţia

Ec. Octavian Isailă







comentarii
1 comentarii

,Mai aveti ce vinde? oare noi romanii care avem o tara cu de toate de ce vindem pana ajungem sclavi la altii ??-- avem de toate dar ne lipseste creiere sanatoase -- propun ca toti politicienii sa mearga la spitalul de nebuni si sa vina altii cu capete limpezi-- toate au un inceput dar si un sfarsit e momentul ca tradatorii si vanzatorii de tara si neam sa mearga la -PUSACARIE- si cei mai vinovati la cimitir( VORBITI DE METALE??- PAI HUNEDOARA , CALAN- RESITA - si multe altele - ce ati facut cu ele? avea si Independenta turnatorie- acum-caput- --- vin altii sa faca ce trebuia noi sa facem-iar banutii ramaneau in tara desteptilor - in groapa cu voi jegosilor
17.04.2024 20:31
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA