Tribuna
Astra film
Ministerul Educației a decis: Școala Națională de Gaz Mediaș a devenit Colegiul Școala Națională de Gaz
Vasile ANTIPA
508 vizualizari
Ministerul Educației a decis: Școala Națională de Gaz Mediaș a devenit Colegiul Școala Națională de Gaz

Printr-un ordin al Ministerului Educației Naționale din luna iunie, Școala Națională de Gaz din Mediaș a devenit Colegiul Școala Națională de Gaz. Pentru a primi titlul de colegiu, Școala Națională de Gaz a făcut o serie întreagă de demersuri și a fost nevoie în același timp să îndeplinească o serie de condiții cumulative.

Astfel, pentru a deveni colegiu. Școala Națională de Gaz a trebuit să îndeplinească unele criterii, printre care se numără contribuţia deosebită privind dezvoltarea învăţământului, ştiinţei, culturii şi sportului la nivel local, regional, naţional şi/sau internaţional, activitatea educativă, pedagogică şi ştiinţifică desfăşurată şi performanţele profesionale înregistrate de elevii unităţii de învăţământ reflectate în rezultatele obţinute la concursurile specifice naţionale şi/sau internaţionale.

Alt criteriu s-a referit la calitatea personalului didactic titular în anul şcolar 2018-2019, calitatea absolvenţilor unităţii de învăţământ și proiecte cu finanţare externă relevante pentru dezvoltarea unităţii de învăţământ, în ultimii 5 ani.

În urma unui analize făcute la nivelul Ministerului Educației Naționale, s-a decis la începutul lunii iunie, acordarea acestui titlu liceului medieșean.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia