Tribuna
Ministerul Dezvoltării acordă 3,9 milioane de lei pentru două proiecte, în Mediaș
Vasile ANTIPA
1247 vizualizari
Ministerul Dezvoltării acordă 3,9 milioane de lei pentru două proiecte, în Mediaș

Joi după amiaza are loc ședința extraordinară a Consiliului Local Mediaș, singurul punct aflat pe ordinea de zi fiind cel de rectificare a bugetului local al Mediașului. Este vorba despre finanțarea aferentî unor contracte semnate de către municipalitatea medieșeană cu Ministerul Dezvoltării.

Contractele cu Ministerul Dezvoltării au fost semnate la jumătatea anului trecut. În ceea ce privește arterele din cartierul Aurel Vlaicu vor fi reabilitate în următorii ani un număr de 7 străzi din cartierul Automecanica, respectiv Protopop Moldovan, Memorandist Dionisie Roman, Vlad Țepeș, Dr. Octavian Fodor, Trandafirilor, Petru Maior și Aurel Vlaicu parțial și două străzi din cartierul Gloria, respectiv Aurel Mititelu și Nicolae Drăgan parțial.

Aleșii locali vor dezbate și cel mai probabil aproba proiectul privind rectificarea bugetului local cu aproape 3,9 milioane de lei reprezentând fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru contractele de finanțare aferente obiectivelor “Reabilitare străzi municipiul Mediaș-zona cartierului Aurel Vlaicu, rețele de alimentare cu apă și canalizare pluvială”, respective “Echipare tehnico-edilitară cartier Gloria”.






comentarii
1 comentarii

Centura Mediasului a murit???
Max
08.10.2019 18:10
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA