logo
Medieșenii, provocați la un concurs de fotografie
Vasile ANTIPA
509 vizualizari
Medieșenii, provocați la un concurs de fotografie

Medieșenii sunt provocați la un concurs de fotografie. În Luna Padurii și cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurii, Asociația Dianthus Mediaș a lansat, miercuri, concursul de fotografie având ca temă tocmai „Pădurea” și minunatele ei peisaje.  Organizatorii concursului au pregătit premii atractive, respectiv un voucher de cumpărături in valoare de 500 de lei pe F64.ro și 4 premii constând în kituri personalizate cu fotografia  câștigătorilor, cană, puzzle, mousepad, magnet și calendar. La concurs poate participa orice persoană fizică, condiția fiind respectarea regulamentului pus la dispoziție pe pagina asociației - www.dianthus-medias.ro.

Între 21 și 28 martie se primesc fotografiile pentru înscrierea în concurs, iar între 28 martie și 4 aprilie fotografiile vor fi publicate în albumul foto pe pagina de Facebook a Asociației Dianthus și votarea acestora prin contorizarea numărului de like-uri.

Între 4 și 10 aprilie are loc jurizarea din cadrul celor mai apreciate 10 fotografii și stabilirea locurilor 1,2,3,4 și 5 de către un juriu specializat, iar în 11 aprilie vor fi anunțați câștigătorii și vor fi decernate premiile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia