Tribuna
Medieșenii, așteptați la spectacolul "Un bărbat și mai multe femei”
Vasile ANTIPA
564 vizualizari
Medieșenii, așteptați la spectacolul

Duminică, 10 februarie, de la ora 18, medieșenii sunt așteptați la Sala Traube la spectacolul “Un bărbat și mai multe femei” în regia Eugen Pădurean, pus în scenă de Teatrul de Artă Deva.

„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă.

Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!!

Medieșenii sunt așteptați la spectacolul “Un bărbat și mai multe femei” pentru a putea pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii - vis care ar putea să fie ale oricăruia dintre noi. Din distribuție fac parte Roxana Olșanschi, Andreea Pascu și Eugen Pădureanu. Intrarea la spectacol este liberă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia