Tribuna
Astra film
Medieșenii, așteptați la Festivalul Mediaș Cetate Medievală
Vasile ANTIPA
798 vizualizari
Medieșenii, așteptați la Festivalul Mediaș Cetate Medievală

Medieșenii și nu numai vor avea parte de un week-end medieval, cu multe surprize, ordine cavalerești, domnițe, concerte și multe altele. Municipiul de pe Târnava Mare găzduiește între 19 și 21 iulie cea de-a 15-a ediție a Festivalului “Mediaş Cetate Medievală-Târg de Meşteşuguri Vii”.

În cadrul festivalului din acest an vor fi deschise mai multe ateliere ale meşteşugarilor, vor fi demonstraţii şi programe pentru copii, unde cei doritori vor putea să se inițieze în tainele unor meserii precum ţesutul la război, suflatul sticlei, pictură, olărit sau prelucrarea metalelor.

Programul evenimentului care se va întinde pe trei zile și va avea loc în premieră la Hanul Greweln, va fi unul diversificat. Acesta va cuprinde printre altele muzică medievală, ateliere meșteșugărești, demonstrații ale ordinelor cavalerești, animație stradală și spectacole cu foc.

Prin intermediul Festivalului Mediaș Cetate Medievală, oraşul se va întoarce și anul acesta în timp, în epoca cavalerilor, a domniţelor şi a meşteşugarilor renumiţi pentru arta lor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia