logo
FITS
Mediașul, în "febra” Curățeniei de Primăvară
Vasile ANTIPA
412 vizualizari
Mediașul, în

De luni,  în municipiul Mediașa început  prima mare campanie de curățenie din 2019, Curățenia de Primăvară. Aceasta se va desfășura în data de 19 aprilie.

Această campanie presupune ample activități de salubrizare a domeniului public constând în îndepărtarea pământului și nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile, a trotuarelor și zonelor verzi, colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public și privat al Mediașului, precum Hula Baznei, pârâul Ighiș, pârâul Moșnei, zona Greweln, zona Baia de Nisip, zona Tineretului, zona Luncii.

Reprezentanții operatorului de salubritate din municipiu roagă insistent medieșenii să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul EcoSal. Dacă din motive obiective locuitorii orașului nu se pot încadra în programul de colectare, nu trebuie să scoată deşeurile vegetale în faţa porţii, ci să contacteze operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor.

Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată. Deșeurile vegetale din zonele cu blocuri se colectează de către Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Mediaș.

Tot în acest an, operatorul de salubritate EcoSal Mediaș va organiza și Curăţenia de Toamnă, care este programată în perioada 7 octombrie-8 noiembrie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia