Tribuna
Marius Ciprian Pop vestește Nașterea Mântuitorului la Axente Sever
Vasile ANTIPA
1240 vizualizari
Marius Ciprian Pop vestește Nașterea Mântuitorului la Axente Sever

Cunoscutul interpret Marius Ciprian Pop este invitatul special al tradiționalului concert de colinde organizat de Primăria Axente Sever. Evenimentul este programat vineri, 14 decembrie 2018, de la ora 18. Concertul de colinde este o adevărată tradiţie în ultimii 11 ani în localitate, nume cunoscute ale scenei româneşti fiind prezente la concertul de colinde de la Axente Sever.

Printre invitații din acest an se numărul Corul „Ioan Axente Sever” al comunei, Ansamblul de Dansatori din Axente Sever și Agârbiciu, membrii Ansamblului Cindrelul-Junii Sibiului și cunoscutul interpret Marius Ciprian Pop. Concertul de colinde de la Axente Sever este programat să se desfășoare în căminul cultural din localitate.

„De 11 ani organizăm acest concert de colinde și de la an la an avem tot mai mulți spectatori. Oamenii din comuna noastră așteaptă acest eveniment și vreau să vă spun că și la ediția din acest an avem nume foarte cunoscute ale scenei românești. Îi așteptăm pe toți locuitorii din Axente Sever în data de 14 decembrie de la ora 18 la căminul cultural pentru acest concert de colinde”, a precizat Marius Grecu, primarul din Axente Sever.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA