logo
Mai multe străzi din Mediaș vor intra în reparații
Vasile ANTIPA
482 vizualizari
Mai multe străzi din Mediaș vor intra în reparații

La ședința din această lună a Consiliului Local din Mediaș, aleșii locali din oraș trebuie să se pronunțe asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea proiectului la faza Documentației de Avizare a Documentației de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru o investiție care vizează reabilitarea a unui număr de 8 străzi din zona cartierului Aurel Vlaicu.

Este vorba despre străzile Protopop Moldovan, Memorandist Dionisie Roman, Vlad Țepeș, Dr. Octavian Fodor, Trandafirilor, Petru Maior, Intrarea Aviației și Aurel Vlaicu partial. Investiția va cuprinde reabilitări ale străzilor cuprinse în proiect, intervenții la rețelele de trotuare, amenajarea de zone verzi, parcări și intersecții.

De asemenea, în proiect sunt incluse și două poduri peste Valea Moșnei, care urmează să fie construite în timpul derulării lucrărilor. În zonele menționate se vor efectua lucrări de modernizare ale rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare pluvială.  Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia