Tribuna
Astra film
Lucrări importante pe strada Cibin din Mediaș
Vasile ANTIPA
544 vizualizari
Lucrări importante pe strada Cibin din Mediaș

Sunt în plină desfășurare investiții importante pe strada Cibin din Mediaș. Primăria și-a propus în urmă cu aproximativ doi ani să reabiliteze strada și zonele pietonale, să reamenajeze spațiile verzi și să amenajeze mai multe locuri de parcare în zona respectivă.

Până în acest moment a fost realizată rețeaua de canalizare pluvială, lucrare finalizată în toamna anului trecut, iar de câteva zile s-a trecut la refacerea rețelelor de trotuare din zonă. Urmează apoi amenajarea locurilor de parcare și asfaltarea completă a străzii, întreaga investiție urmând să fie finalizată până la sfârșitul acestui an.

"În urmă cu aproximativ doi ani de zile, atunci când am avut întâlniri cu medieșenii care locuiesc pe strada Cibin, am stabilit investițiile pe care urmează să le derulăm în zonă.

Am propus atunci ca întreaga zonă să fie modernizată în trei etape. Prin modernizare mă refer la înlocuirea rețelelor de canalizare pluvială, la refacerea sistemului rutier, amenajarea de parcări și nu în ultimul rând refacerea tuturor trotuarelor.

În acest moment ne aflăm în etapa a treia și apreciez că până la sfârșitul acestui an strada Cibin va fi reabilitată complet", a precizat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia