Tribuna
La doar șase ani, Alin Andrei are nevoie de ajutorul nostru
La doar șase ani, Alin Andrei are nevoie de ajutorul nostru

Are șase ani, este din Sibiu, dar nu duce o viață normală, ca orice copil de vârsta lui. Alin Andrei Căpete suferă de tulburare de migrare neuronală la girul frontal superior stâng și are nevoie de noi, cei din jurul lui, pentru a se face bine. 


Mătușa copilului, Irina Daniela Popa, spune că problemele de sănătate ale lui Alin Andrei au declanșat și altele afecțiuni, iar acum are și ADHD și epilepsie.

  • „I s-a blocat neuronul și nu i se oxigenează creierul. Asta i-a declanșat ADHD și epilesie. Face crize”, a spus mătușa lui Andrei. 


Problema pe creier i-a fost depistată în luna mai, după un control la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. În luna octombrie, Alin va trebui să meargă la Oradea, pentru a face o tomografie care costă 4.000 de lei. Familia copilului nu dispune de acești bani, de aceea face apel către cei care vor să îl ajute pe Alin Andrei. Mai mult, după tomografie, Andrei va trebui să facă o operație, la București. Va avea nevoie de și mai mulți bani, operația costând 3.000 de euro. 


Cei care vor să îl ajute pe Alin Andrei, pot dona în contul: RO06INGB0000999904501797. 

 






comentarii
1 comentarii

Furnizati mai multe detalii, cine este titularul contului pentru a putea face donatii!
Mihaela
31.08.2016 08:27
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA