logo
spartan
"Judeţul Sibiu în anul Centenarului", la BJ ASTRA
Liuba STARII
941 vizualizari
Biblioteca Judeţeană ASTRA se alătură manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri. Cu acest prilej, vineri, 13 iulie, în incinta instituţiei, se vor desfăşura trei evenimente culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

Evenimentele vor debuta la ora 11, în Foaierul bibliotecii (corp B), cu prezentarea albumului cartografic "Scaunul, Comitatul, Judeţul SIBIU: 100 de ani de administraţie românească în Transilvania. 50 de ani de la reorganizarea administrativ-teritorială a României", la care va participa dr. Silviu Borş, directorul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu. La ora 12, în  Sala de Lectură de la etajul cinci (corp B), se va desfăşura vernisajul colecţiei tematice de carte "Cinste Eroilor Noştri', alcătuită din volume dedicate Primului Război Mondial şi studii referitoare la Marea Unire de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918. Colecţia va fi prezentată de Alexandrina Aldea, coordonator Compartiment Relaţii cu Publicul al BJ ASTRA. În continuare, la ora 13, pe terasa Bibliotecii de la etajul cinci (corp B), va fi prezentat un seminar cu tema "100 de ani de Memorie şi istorie locală în colecţiile bibliotecilor publice din judeţul Sibiu, cu participarea celor mai reprezentative biblioteci publice din oraşele şi comunele sibiene". Prezentarea va fi moderată de Anca Vasilescu, coordonator Compartiment  Metodic, comunicare şi programe al BJ ASTRA.

Acţiunile tematice completează agenda aniversară la care participă toate instituţiile aflate sub coordonarea Consiliului Judeţean Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia