Tribuna
Investiții importante la apă și canalizare, într-un cartier din Mediaș
Vasile ANTIPA
838 vizualizari
Investiții importante la apă și canalizare, într-un cartier din Mediaș

Operatorul de apă din Mediaș, Apa Târnavei Mari continuă și în 2018 lucrările de reabilitare a rețelei de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială din zona Vasea, cu lucrări de investiții pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga din municipiul Mediaș. Investiția amplă din zona Vasea, începută anul trecut cu reabilitarea rețelei de apă și canalizare pluvială de pe strada Castanilor continuă în acest an cu lucrarea „Reabilitare rețea apă, rețea canalizare menajeră și canalizare pluvială pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga, din Municipiul Mediaș”. Aceasta este în valoare de 1,1 milioane de lei și se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș. Prin această investiție se va reabilita rețeaua de apă pe o lungime de 285de metri liniari, se vor executa două cămine de apă, 2 hidranți și un număr de 30 de branșamente la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea a 248 de metri liniari, rețea canalizare menajeră, 9 cămine și 25 de racorduri la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 250 de metri liniari rețea canalizare pluvială, 9 cămine, 14 guri de scurgere și 25 de racorduri ape pluviale la imobile.

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Gheeorghe Pop de Băsești cu strada Toma Ionescu și intersecția străzii Toma Ionescu cu strada Octavian Goga. Acestea se vor executa pe tronsoane și nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Tronsoanele de lucru vor fi semnalizate corespunzător, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. După finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, se va continua, în cadrul unei alte investiții derulate de municipalitate, cu refacerea integrală a infrastructurii rutiere”, explic[ responsabilii operatorului de apă.

Proprietarii de garaje și autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente. Investiția se va derula în perioada 16 aprilie 2018 – 30 iunie 2018.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia