Tribuna
Impozite mai mari pentru unii locuitori din Avrig
Dan FRÂNCU
1151 vizualizari
Impozite mai mari pentru unii locuitori din Avrig

Realizarea mai multor obiective de investiţii ce au avut ca obiect modernizarea unor străzi sau tronsoane stradale din Avrig, va aduce mai mulţi bani în vistieria oraşului. Lucrările efectuate în ultima perioadă au determinat schimbarea zonelor de impozitare în care sunt incluse mai multe străzi, astfel că, în mod logic, începând cu 1 ianuarie 2019, proprietarii imobilelor situate aici vor plăti taxe şi impozite locale puţin mai mari.

Prin hotărârea referitoare la aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019, adoptată recent de Consiliul Local Avrig, s-a decis trecerea străzilor Nicolae Bălcescu, Pietrari şi Joagărului din zona de impozitare C în zona de impozitare A. De asemenea, tot începând cu anul 2019, străzile Şerbota, Stadionului şi Cânepi (de la numărul 92 la 113), au fost trecute din zona de impozitare C în zona de impozitare B.

Pentru plata cu anticipaţie (până la 31 martie 2019) a impozitelor pe clădiri, teren şi mijloace de transport, datorate pentru întreg anul de către contribuabili, se va acorda o bonificaţie de 10 % (pentru persoanele fizice), respectiv 5 % (pentru persoanele juridice).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia