logo
Horoscop 17.04.2018
Horoscop 17.04.2018

Berbec

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauză că s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi.

 

Taur

Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp.

 

Gemeni

Începeţi ziua hotărât să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi.

 

Rac

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Reuşiţi să faceţi schimbări importante în cămin, care contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă.

 

Leu

Vă puteţi ocupa de problemele financiare nerezolvate. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptaţi, pentru că vă determină o schimbare în bine în viaţa dumneavoastră. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

 

Fecioară

Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri.

 

Balanţă

Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiaza, o rudă vă solicită sprijinul într-o problemă financiară.

 

Scorpion

Astăzi puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, este posibil să vi se propună o afacere care v-ar putea redresa bugetul.

 

Săgetător

Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere rentabilă. Relaţiile de prietenie au o evoluţie bună, însă dorinţa dumneavoastră de independenţă ar putea genera tensiuni în familie.

 

Capricorn

Nu vă grăbiţi să începeţi o activitate nouă până când nu le finalizaţi pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiţi perseverent şi inventiv.

 

Vărsător

Sunteţi în formă şi este momentul să demaraţi noi activităţi şi să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viaţă şi prietenii vă încurajează şi vă ajută. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele de moment şi să fiţi mai optimist.

 

Peşti

Astăzi vă bucuraţi de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia