Tribuna
Horoscop 01.04.2016
Horoscop 01.04.2016

BERBEC   Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Ţi-ai programat din timp ziua aceasta pentru cum­păraturi în oraş, dar iata ceva neaşteptat te face să-ţi schimbi planurile. Este totuşi o veste bună. Perioada îţi este favo­rabilă în toate, mai puţin durerile de cap.

TAUR  Poate este vorba de o schim­bare majoră în înfăţişare „look”-ul tău, poate o atitudine cura­joa­să - este la latitudine ta până la ur­mă, pentru că stelele arată, nu obligă. „Cum vă place” - vorba lui Shakespeare. Nu trebuie să schimbi nimic din ce vrei să faci.

GEMENI   Poţi face mici schimbări, aca­să şi la serviciu, scurte călă­torii.Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Culmea este că şi duşmanii te ajută – probabil nu te mai vorbesc de rău o peri­oadă! Totuşi, nu eşti prea vesel azi, fă-ţi faci de lucru prin oraş!

RAC  Dacă este vorba de găsirea unui loc de muncă, insistă şi nu da înapoi. Locurile de muncă sunt din ce în ce mai rare, iar cele bune aproape inexistente. Nu te baza pe promisiunile în doi peri, mai ales dacă aparţin unor negociatori.

LEU      Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi.Perioada este, de asemenea, favorabilă pen­tru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Astăzi sunt favorizate deciziile strategice.

FECIOARĂ    Ceva surprize plăcute. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, ciripeşte în continuare bârfe mondene şi vei fi cel mai apreciat. Nu te băga in discuţii serioase care privesc bani sau interesul altora. O zi bună, pe total.

BALANŢĂ   Laşi pe planul doi lucrurile importante. O să vezi peste câteva zile dacă ai făcut bine, sau rău. În această perioadă tre­buie să dai dovadă de o oare­care hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Atenţie la regimul alimentar.

SCORPION Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent, mai ales la alimente şi băuturi spir­toase. Eşti îngândurat şi pari că te gandeşti numai la tine şi prea puţin la cei din jur, provocând co­mentarii. Incearcă să-i con­si­deri şi pe ceilalţi importanţi.

SĂGETĂTOR   Nu te implica în conflicte des­chise cu Gemenii, sau Berbecii.  Afacerile personale şi senti­mentale sunt aspectate favo­rabil. O veste bună, mai pe sea­ră, ceva legat de o sărbătoare în familie. Vezi tu!  Dar, nu da cre­zare tuturor zvonurilor.

CAPRICORN  Astăzi eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să fii fericit. Primeşti în schimb, ca răsplată, mici ges­turi plăcute facute de cei dragi, sau de colegi, fară vreun motiv anume, ci ca răsplată.

VĂRSĂTOR   Concentrează-te azi pe rela­ţiile tale sentimentale, pe trăirile şi simţămintele tale. Încă o zi plă­cută, chiar dacă anumite insa­tisfacţii încep să-ţi dea târcoale. În orice caz  nu este indicat să ieşi singur în oraş, decât dacă eşti foarte solo!

PEŞTI    Femeile devin importante pen­tru tine, evenimente legate de femei, de genul feminin, în ge­neral, de orice sex ai fi. Cu dra­gostea stai bine, dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi repro­şurile şi discuţiile în contra­dictoriu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia