Tribuna
Francez reţinut pentru că a vândut droguri la Gura Rîului
Laura BUCIU
1937 vizualizari

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui cetăţean francez - Beaucier Pascal Edouard, în vârstă de 47 de ani. Acesta este acuzat că a săvârşit infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi că a introdus în România droguri de risc şi de mare risc. “În fapt, se reţine că inculpatul a introdus în România droguri de risc şi de mare risc, pe care le-a comercializat în cadrul unui festival de muzică house care a avut loc în judeţul Sibiu”, se arată într-un comunicat al DIICOT. Singurul festival de muzică house care a avut loc în Sibiu este Festivalul Fusion, de la Gura Rîului, care a avut loc luna trecută.
Potrivit sursei, inculpatul Beaucier Pascal Edouard a fost depistat vineri, 12 august, în flagrant delict, în timp ce comercializa 16 pastile de ecstasy contra sumei de 500 de lei. Procurorii DIICOT au descoperit, în rulota deţinută de către inculpat, 23 de pastile de ecstasy, 38 de timbre LSD, două flacoane de LSD lichid şi cantitatea de 30 de grame de cannabis.
Procurorii DIICOTT au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile. Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul SCCO Sibiu.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA